Real Clean® este o firma specializata in serviciile de curatenie profesionala, cu oferte flexibile adaptate tuturor cerintelor. Serviciile se adreseaza locuintelor, institutiilor, birourilor, magazinelor, barurilor, restaurantelor, salilor de conferinta, halelor industriale etc.

Echipa este formata dintr-un personal calificat si care are de fiecare data cele mai bune interese cu privire la calitatea superioara si siguranta bunurilor. Datorita vastei experiente in domeniu al fiecarui membru, fiecare sarcina a fost finalizata cu succes, cu satisfacerea permanenta a clientilor.

Serviciile de curatenie corespund normelor de europene si sunt realizate cu ajutorul unor echipamente si a unor produse de inalta calitate, in vederea garantarii unor rezultate sigure si eficiente.

Profesionalismul, seriozitatea si calitatea serviciilor constituie baza unei colaborari de durata, cu scopul de a oferi fiecarei persoane prospetimea si curatenia dorita in orice locuinta. Misiunea Real Clean este aceea de a oferi servicii de curatenie profesionala, bazata pe nevoile clientilor, iar profesionalismul si flexibilitatea caracteristica firmei sa demonstreze ca orice problema legata de curatenie poate fi rezolvata intr-un timp rapid si eficient.

Activitatea Real Clean este guvernata de doua mari principii: onestitate si responsabilitate. Echipa se implica in totalitate, venind la fata locului si evaluand gratuit spatiul de curatenie. Programul este unul flexibil, adaptandu-se dupa solicitarile si necesitatile clientului.

Motive sa alegi Real Clean!

    • Vasta experienta in domeniul serviciilor de curatenie;
    • Program flexibil;
    • Echipa formata din profesionisti;
    • Utilizarea unor echipamente si produse de curatare specializate acestor servicii;
    • Practicarea unui sistem de tarifare flexibil si negociabil in functie de complexitate si de suprafata.