Serviciile de curatenie ocazionala reprezinta solutia prompta si eficienta de a mentine orice spatiu igienizat. Cu noi va asigurati ca locuinta, biroul sau orice alt spatiu devine un mediu optim pentru activitatea dumneavoastra de zi cu zi.

Pentru a multumi orice nevoi si preferinte, va punem la dispozitie serviciile de curatenie ocazionala. Ne adaptam in functie de solicitarile dumneavoastra, ne desfasuram activitatea tinand cont si de programul dumneavoastra de lucru. In acest fel prezenta Real Clean va fi simtita doar prin rezultatul final: un mediu optim pentru desfasurarea activitatilor zilnice.

  • Aspirarea covoarelor
  • Stergerea pardoselilor cu detergent parfumat
  • Stergerea mobilierului, aparaturii de birou, a usilor si pervazurilor
  • Curatarea/dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariei

Prin curatenia efectuata periodic sau ocazional spatiile se pastreaza mult mai curate. Acest fapt este garantat de personalul nostru bine instruit, de produsele de intretinere si curatenie folosite, dar si de echipamentele profesionale cu ajutorul carora se realizeaza misiunea igienizării. Rezultatul final pe care il oferim? -> Un mediu prielnic pentru desfasurarea activitatilor zilnice, fie ca este vorba despre o locuinta, un birou sau orice alt tip de spatiu.

Gal1
Curatenie ocazionala, dupa preferintele clientului

Pachetele de servicii pot fi personalizate complet, acesta fiind si cazul curateniei ocazionale. Cu fiecare misiune punem accent pe nevoile clientului si adaptam pachetele de servicii dupa solicitarile acestuia.

Personal bine instruit si responsabil

Profesionistii in curatenie cu maximum de atentie acordata oricarui detaliu.

Produse profesionale de curatenie

Rezultate eficiente si de durata – in acest fel orice spatiu redevine un mediu optim, curat.