Intelegem nevoia de a organiza petreceri si evenimente numai in medii corespunzator igienizate si reimprospatate. Va punem la dispozitie servicii de curatenie inainte/dupa petreceri si evenimente, astfel ca timpul petrecut in locatiile cu pricina sa fie unul de calitate, atat propriu-zis, cat si privind starea de bine.

Serviciile de curatenie pe care le efectueaza echipa noastra inainte si/sau dupa o petrecere sau un eveniment constau in:

  • Aspirarea covoarelor, mochetelor
  • Indepartarea petelor din covoare, respectiv spalarea lor
  • Dezinfectarea si curatarea grupurilor sanitare, a bucatariei
  • Stergerea pieselor de mobilier, a electronicelor cu solutii antistatice
  • Colectarea gunoiului si inlocuirea sacilor menajeri
  • Tratarea suprafetelor din sticla, lemn, inox, aluminiu cu produse protectoare
  • Aerisirea incaperilor si odorizarea lor

Oricui ii place sa se distreze. Ce ramane insa in urma petrecerii/a evenimentului revine specialistilor in curatenie. Dispunem de toate echipamentele si solutiile de curatenie necesare pentru a lasa spatiile perfect igienizate si curatate. Cu noi, grija dezordinii de dupa petrecere dispare! Ne ocupam de tot ce ramane dupa, prestand servicii de curatenie in conformitate cu cerintele de igiena ce se impun fiecarui spatiu si ne asiguram ca nu omitem nimic!

Solutia ideala privind curatenia inainte/dupa petreceri si evenimente

Va scutim de munca pe care o presupune curatenia dinainte sau de dupa o petrecere sau un eveniment! Prin serviciile de curatenie pe care vi le punem la dispozitie, asiguram eliminarea oricarei urme de murdarie si mizerie atat inainte, cat si dupa eveniment. Avem in vedere si grupurile sanitare si bucatariile. Va asiguram ca folosim numai produse profesionale de dezinfectare si curatenie, care sa nu afecteze sau sa deterioreze suprafetele!

Colaboram numai cu profesionisti in curatenie!

Rezultatele asigurate de specialisti in domeniu, cu abilitati excelente!

Va oferim asistenta in alegerea serviciilor de curatenie!

Va oferim consultanta necesara pentru a lua cele mai potrivite decizii.