Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile proceduri de curatare, ce presupune multe operatii, iar unele dintre ele impun multa atentie si rabdare. Odata ce va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, este timpul sa va ganditi la incheierea unui contract cu un prestator de servicii de curatenie.

Firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale si de calitate, specifice fiecarui de tip de curatenie, cu o echipa specializata si bine pregatita, dotata cu uneltele necesare. Apeland la serviciile noastre, suntem de acord sa stabilim impreuna momentul inceperii curateniei, dupa ce in prealabil un reprezentat al echipei noastre va face o evaluare gratuita a locatiei respective. In functie de marimea si complexitatea acestei lucrari, se va hotari asupra duratei executarii serviciului de curatenie.

Pentru a se obtine rezultate cat mai eficiente, vom utiliza solutii de inalta calitate potrivite fiecarui tip de suprafata. Acolo unde este necesar se vor utiliza echipamente mecanizate si vom urma pasii de care avem nevoie, astfel incat sa oferim o curatenie temeinica.

Firma noastra dispune de toate substantele si echipamentele necesare curateniei, iar materialele pe care le utilizam sunt compatibile cu suprafetele curate, in asa fel incat, acestea sa nu se zgarie sau se deterioreze orice suprafata lucioasa ori sensibila.

Curatenie-dupa-constructor-Real-Clean

Real Clean – partener de incredere

Aceasta firma lucreaza cu un personal specializat si cu mijloace moderne si utile de realizare a unei curatenii depline in spatiul in care s-au desfasurat lucrari de construire sau finisare.

Garantam servicii complete de curatenie atat pentru persoane fizice (garsoniere, apartamente, case sau vile), cat si pentru persoane juridice (spatii comerciale, birouri, sedii de firme).

Seriozitate si profesionalism

Dispunem de o experienta larga care sa ne ajute in abordarea sistematica a procesului de curatenie. Profesionalismul cu care tratam fiecare solicitare, precum si solutiile moderne la care apelam in orice operatiune de curatenie post constructor se reflecta in rezultatele eficiente de care va veti bucura.