Curatenia in sedii de firme este o necesitate. Este imaginea firmei in joc, este respectul cuvenit, demostrat fata de cei care lucreaza in sediu si fata de toti cei care vor trece pragul firmei dumneavoastra.

Real Clean va ofera servicii profesionale de curatenie pentru sedii de firme. Indiferent de tipul de activitate pe care il desfasurati dispuneti cu siguranta de un mediu organizat si compartimentat.

Nu puteti pune in seama angajatilor sa faca partea de curatenie in firma. Ar neglija munca pentru care a fost angajat. Aveti nevoie de o echipa care sa se ocupe de aceasta misiune.

Cu ce va putem ajuta:

  • aspirarea covoarelor, scoaterea petelor, daca este nevoie;
  • stergerea oricarui tip de mobilier, aparaturii de birou, a usilor si pervazurilor;
  • curatarea, respectiv dezinfectarea de grupuri sanitare;
  • curatarea si dezinfectarea bucatarie, zonei de luat masa, daca este cazul;
  • spalarea geamurilor.

Astfel de servicii acopera tot strictul necesar pentru ca angajatii sa isi poata desfasura munca in conditii optime de igiena, pentru ca sediul sa fie placut si sa nu existe urme de neglijenta fata de un aspect crucial in viata tuturor – curatenia.

Real Clean, aliat de incredere

Acoperim tot strictul necesar. Intelegem ca timpul inseamna bani si ca este important sa eficientizam totul. De aceea, echipa Real Clean vine pregatita. Dispunem de echipamente si produse – diverse si specifice pentru toate tipurile de suprafete. Acest lucru va garanta si calitatea misiunii, la finalizarea curateniei. Putem incepe desfasurarea curateniei dupa terminarea programului de munca, la cerere, in zile si ore stabilite.