• 14
  • mart.
servicii-curatenie-generala

CURATENIA GENERALA SI CE TREBUIE SA STII DESPRE ACEASTA

Conceptul de curatenie generala il definesc cei care au locuinta intr-un continuu haos. Chiar daca se realizeaza curatenie saptamanala spre exemplu, nu se poate tine cont de toate colturile casei si de cele mai mici detalii. In alte cazuri, se tine cont mai degraba de curatenia la nivel vizual, adica se mizeaza pe aranjarea lucrurilor, pe o ordine a acestora si pe minimul necesar de igienizare. Insa o casa perfect curata inseamna clar mai mult de atat.

Dupa cum bine stiti echipa noastra se ocupa cu partea de servicii de curatenie generala, printre alte servicii cu care ne mandrim. Este un sector de mare interes, pentru ca acest gen de actiune asigura necesarul de igiena din toate punctele de vedere pentru o casa sanatoasa si un mediu pe masura. Mai cu seama cand locuinta in cauza gazduieste si copii, se doreste ca la un interval de timp sa se repete povestea, oferind celor mici spatiul perfect igienizat.

Ce presupune curatenia generala

Cu siguranta ca in trecut cand nu existau firme de curatenie genul acesta curatenia generala ramanea in sarcina gospodinelor. Acestea isi rezervau timp pentru ca in decurs de o saptamana – in medie, depinzand de suprafata – sa duca la bun sfarsit aceasta misiune cu greutate am putea spune. Nu existau nici unele mijloace, dotari, aparatura si tot felul de produse care sa le usureze munca. Deci imagineaza-ti ce inseamna sa faci curat fara sa ai un aspirator.

Dar nevoia te invata si astfel gospodinele au setat un standard al curateniei, reguli ale acestui „joc” despre care acum putem spune ca sunt simple teorii, de baza pentru curatenia casei. Iata ce presupune acest proces si totodata ce anume veti avea parte daca solicitati acest serviciu de la echipa Real Clean.

  • Aspirare, clasica metoda de indepartare a prafului. Se include si curatat de covoare, cu aparatura speciala si detergenti pe care ii dispunem si nu ii taxam separat. De asemenea, dispunem de masina cu monodisc, de aparat cu injectie-extractie, pentru scoaterea petelor.
  • Curatat de pardoseala, indiferent de tipul acesteia.
  • Curatam si dezinfectam baia si bucataria.
  • Stergem mobilierul si alte aparaturi si dispozitive prezente in spatiu, fie ele de decor sau functionale. Se includ corpurile de iluminat, caloriferele de asemenea.
  • Curatam tavanul, peretii, prizele si plintele.
  • La geamuri nu doar pervazul si geamul in sine se curata, ci si ramele.

Altfel spus, tot ceea ce face parte dintr-o locuinta, in cele mai mici detalii, va fi un punct de interes pentru a fi curatat si igienizat corespunzator. Nu omitem zonele care de regula sunt lasate la final sau total ignorate. In fapt astfel de zone pot fi chiar foarte murdare, acumuland in timp mai mult praf si bacterii decat va inchipuiti.

Recomandari

Este de preferat sa chemati echipa specialista pentru a realiza curatenia in mod frecvent. Chiar daca timpul nu va permite, o simpla organizare alaturi de noi va aduce avantaje. Si costurile sunt mai reduse, intrucat curatenia generala nu va fi necesara mai des pe masura ce locuinta este intretinuta corespunzator, optand pentru curatenie frecvent realizata.

Nu uitati de curatatul covoarelor. Acestea retin mult praf si il imprastie in jur pe masura ce este in continuare folosit in acest fel. Ele se pot curata facil cu ajutorul echipei noastre, fara a mai fi nevoie de deplasari. Datorita dotarilor pe care le avem acest tip de curatare se poate realiza la domiciliu, cu maximum de efect.

In cele din urma totul se rezuma la cum va place sa va traiti viata. Curatenia nu se presupune ca trebuie sa va transforme casa intr-un muzeu, ci trebuie sa va ofere un mediu placut si igienizat pentru ca sanatatea dumneavoastra poate fi influentata si de acest aspect.

admin administrator

Leave A Comment