Piesele de mobilier si canapelele tapitate sunt, pe cat de frumoase, pe atat de pretentioase la intretinere. Fibrele textile si materialele precum pielea ecologica se pot pata foarte usor si devin, totodata, un mediu propice pentru praf si acarieni. De asemenea, acestea capata, in timp, un miros mai putin placut si neobisnuit.

Serviciile noastre de curatare tapiterie textila si piele se bazeaza pe anumite metode profesionale, cu o eficienta sigura. Tehnica de curatare se realizeaza cu ajutorul unor substante delicate, pentru fiecare suprafata sau tip de material, dispunand de o solutie anume. Utilizam, de asemenea, ustensile si instrumente destinate acestei proceduri de curatenie; diversele tipuri de pensule si aplicatoare au rolul de a ajunge in toate locurile, indiferent cat de greu accesibile ar fi acestea si de a curata orice suprafata.

Spalarea tapiteriei textile si de piele se face cu ajutorul unui aparat profesional care functioneaza pe baza unei tehnologii speciale, cea de injectie-extractie. Impreuna cu solutiile si detergentii speciali pe care ii utilizam, rezultatele se dovedesc a fi extrem de eficiente si sigure, inclusiv in lupta cu acarienii ascunsi in diversele portiuni ale mobilierului.

Este recomandat ca interventiile pentru spalarea canapelei si a fotoliilor sa se realizeze cel putin o data la fiecare 6 luni, pentru a mentine igiena casei dumneavoastra la un nivel optim.

Siguranta si profesionalism

Detergentii pe care ii utilizam respecta toate normele de mediu si cele impuse de Uniunea Europeana. Odata ce se realizeaza curatarea si spalarea, suprafetele vor fi supuse si unei igienizari ce are rol de tratament antiacarien si antifugic. In acest fel, persoanele care sufera de alergii la polen sau orice alte substante se vor putea bucura de un somn linistit.

 

Flexibilitate si promptitudine

Suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment. Serviciile noastre sunt oferite in orice zi a saptamana si la orice ora, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.