Curatarea covoarelor este o misiune ocazionala, dar nu trebuie ignorata. De aceea, Real Clean va este din nou de ajutor. Serviciile de curatare a covoarelor poate fi solicitat independent de alte cerinte adresate echipei. De cele mai multe ori insa, este inclus in lista de servicii de curatenie generala.

Calcati pe covor si simtiti confort. In perioadele reci ale anului covorul ofera si un confort termic. Protejeaza suprafetele, protejeaza picioarele si au si un rol decorativ. Curatarea acestora trebuie sa fie una evidenta, tinand cont de traficul casei, de frecventa pe care o aveti de a traversa incaperile.

Stiati ca…aspiratul nu este de ajuns? Acest lucru poate ajuta la indepartarea mizeriei, a scamelor, a parului, dar nu in profunzime. Prin apasarea periei de la aspirator pe suprafata covorului tot praful, particulele de mizerie se adancesc si se depoziteaza la baza covorului. Asadar, aparent curat, covorul in sine ajunge sa depoziteze un strat generos de mizerie. Solutia? Spalarea acestora, in stil profesional.

Datorita unei echipe bine pregatita, a echipamentelor de care dispunem, precum si a produselor consumabile – detergenti profesionali, substante de curatare, de indepartare a petelor, de amplificare a tonurilor de culoare si de parfum de asemenea – Real Clean este solutia completa de care aveti nevoie!

Gal1
Curatare in profunzime

Va asiguram de calitatea serviciilor de curatare covoare. Acest lucru poate fi observat si cu ochiul liber. Avantajul de a colabora cu echipa Real Clean este in primul rand de a igieniza corect spatiul locuintei dumneavoastra, spatiile destinate clientilor, oficialilor, dupa caz, fara compromisul de a depune efort fizic si a le indeparta.

  • Nu este nevoie sa scoateti covoarele din casa, sa asteptati timp indelugat de uscare si in tot acest timp sa va privati de confortul casei unde covoarele sunt prezente. Desfasuram serviciul de curatare acasa sau la sediul clientului.
  • Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, ambasadelor. Nu impunem o limita minima sau un numar minim de covoare. Acestea pot fi oricat de lungi, late si oricat de groase.
  • Covoarele vor fi aspirate inainte de procedura si ulterior curatate. Acest lucru se intampla folosind masina monodisc sau aparatul cu injectie-extractie.

Produsele pe care le folosim sunt de inalta calitate, care asigura rezultate pe masura. Nu vor ramane reziduuri de sampon sau detergent, intrucat echipamentele folosite dozeaza produsul atat cat este necesar.