• 14
  • mart.
curatenie-dupa-constructor

Colaborarea cu o firma de curatenie, recomandata in cazul curateniei dupa constructor

Indiferent daca este vorba despre construirea unei locuinte, a unui spatiu comercial sau a oricarui alt tip de imobil, oricine stie foarte bine ca ulterior se impune realizarea curateniei. Pe cat de chinuitoare, pe atat de necesare – exista cateva misiuni care trebuie obligatoriu indeplinite intr-un astfel de caz, si anume: inlaturarea urmelor de vopsea lavabila de pe prize si intrerupatoare, curatarea chitului de pe placi ceramice si rosturi si inlaturarea mormanelor de moloz ramase in urma constructiei.

Cu ce poate ajuta o firma de curatenie?

Cum toate aceste sarcini pot fi mari consumatoare de resurse, mai ales in cazul spatiilor de suprafete mari, recomandarea vine aproape firesc: poate fi o alegere foarte buna apelarea la o firma de curatenie specializata si pe servicii de curatenie dupa constructor. Realclean.eu pune la dispozitia celor interesati inclusiv astfel de servicii. Iata si cateva motive pentru care o asemenea alegere este indicata.

Salvezi considerabil de mult timp. In cazul in care este vorba despre renovarea sau construirea unui spatiu de birouri, prin colaborarea cu o firma care ofera servicii de curatenie dupa constructor, mutarea in noul spatiu va putea fi facuta mult mai rapid. Spatiile de birouri vor arata impecabil in acest fel intr-o perioada mult mai scurta, fara ca proprietarul respectivului spatiu sa aiba vreo grija cu privire la ridicarea molozului, curatarea temeinica a pardoselilor sau eliminarea urmelor de var lavabil de pe parchet, gresie, prize sau intrerupatoare.

Obtii un mediu de lucru curat, care favorizeaza productivitatea. Cu cat este mai curat mediul de lucru, cu atat si productivitatea angajatilor va fi imbunatatita. In cazul in care intervine nevoia unei renovari, serviciile de curatenie dupa constructor vor readuce in timp util biroul sau spatiul in cauza la stadiul in care poate fi din nou utilizat pentru desfasurarea activitatilor. Igienizarea nu va face altceva decat sa contribuie la o atmosfera relaxanta si placuta.

Curatenia este realizata temeinic. Atunci cand igienizarea nu este realizata de catre profesionisti, exista posibilitatea ca unele zone sa ramana necuratate complet. Fie la birou, fie acasa, serviciile unei firme de curatenie te vor asigura insa de faptul ca aceasta misiune va fi indeplinita cu dedicare, cu atentie la fiecare mic detaliu si ca in urma acesteia totul va straluci de curatenie.

Se utilizeaza produse profesionale de curatenie. Chiar daca oricine are acasa cateva produse uzuale de curatenie, atunci cand vine vorba de o curatenie generala sau de curatenie dupa constructor lucrurile se complica putin. Mai exact, este necesara utilizarea unor produse profesionale care sa garanteze rezultate optime si de durata. Colaborarea cu o firma specializata pe servicii profesionale de curatenie dupa constructor va garanta si utilizarea produselor profesionale, care pot aduce in stadiul de mediu de lucru curat acel spatiu care a fost proaspat renovat sau construit.

Se economisesc bani. Poate ca unii merg pe ideea ca a externaliza aceste servicii de curatenie reprezinta o cheltuiala ce poate fi evitata prin indeplinirea acestor misiuni in regie proprie. Nimic gresit din acest punct de vedere, exista si aceasta posibilitate, insa resursele cheltuite intr-un astfel de caz pot fi mult mai consistente. Sarcinile de lucru sunt mai dificil de indeplinit daca nu exista produse profesionale, daca personalul nu este reprezentat de o echipa care se coordoneaza foarte bine si ai carui membri stiu exact ceea ce au de facut pentru a face ordine rapid si usor in spatiul vizat. Chiar daca serviciile firmelor de curatenie sunt contra cost, pe termen lung investirea in ele reprezinta o economie de bani si o investitie inspirata.

Cu aceste lucruri specificate, nu mai ramane decat sa va intampinam solicitarile cu gama noastra de servicii. Contactati unul din reprezentantii Realclean.eu pentru mai multe informatii.

admin administrator

Leave A Comment